fbpx

Bruknių arbatos milteliai

5.99

Liaudies medicinoje teigiama, kad bruknių uogos pasižymi priešuždegiminiu, šlapimą varančiu ir kraujospūdį mažinančiu poveikiu.

Bruknėse gausu organinių rūgščių, vitamino E (8,8 mg (73 %*)), geležies (460 mg (23 %*)), kalio (16 %*), ląstelienos, pektino, rauginių ir kitokių medžiagų. *RVM-referencinė maistinė vertė.

Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso, kalis padeda palaikyti normalų kraujospūdį, normalią nervų sistemos ir raumenų veiklą.

  • Bruknių milteliai gaunami žemoje temperatūroje džiovinant uogas ir po to jas sumalant.
  • Spalva – bordo.
  • Kvapas – švelniai kartus.
  • Skonis – tipinis bruknių.
  • Konsistencija – kietėjanti.
  • Visi URBANFOOD produktai gaminami laikantis geros gamybos praktikos reikalavimų.

    ✓ Veganiškas ✓ Be gliuteno ✓ Be laktozės ✓ Be konservantų

    ✓ Be dažiklių ✓ Be pridėtinių sintetinių kvapų ✓ Nepridėta cukrų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų

    GMO: GMO nėra

Aprašymas

Bruknių arbatos milteliai. Kilmės vieta: Lietuvos ūkis

Maistingumo deklaracija:
100 g  produkto

energetinė vertė:

Baltymai

Angliavandeniai

Iš kurių cukrų

Riebalai

 

1444 kJ/342kcal

11,1 g

20,7 g

10,8 g

1,0 g

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius bruknių miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, konditerinius gaminius ir kt.

Bruknių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
Atitikmuo: 1 a.š. bruknių miltelių = 100 g. šviežių uogų.

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos bruknių uogos.

Grynasis svoris: 80 g.

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.




Daugiau produktų

0